Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان رشتخوار گفت: هزمان با آغاز برنامه تعطیلات تابستان بیش از 250 اثر تاریخی و 20 تفرجگاه در شهرستان رشتخوار آماده میزبانی از مسافرین تابستانی است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از چهل ماه نیوز، کاظم کامیاب رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان رشتخوار صبح امروز در رابطه با آمادگی کامل شهرستان رشتخوار در رابطه با میزبانی از مسافرین و خانواده‌ها در تعطیلات تابستان در سطح این شهرستان گفت: تمام بناهای تاریخی و تفرجگاها موجود در سطح شهرستان همزمان با آغاز تعطیلات 3 ماهه آماده پذیرایی از مسافرین در تابستان 96 است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه این شهرستان دارای بیش از 240 اثر تاریخی و 20 تفرجگاه گردشگری است، افزود: مسجد جامع تاریخی، خانه تاریخی قرائی، شهر تاریخی جیزد، امامزاده میرقوام الدین موسوی نوق، قلعه تاریخی کریم آباد، آسیاب برج، آرامگاه شاه سنجان در روستای سنگان، تپه های پیش از تاریخ در روستای کوده، آرامگاه امان قلی، آب انبار مرکزی جنگل، موزه مردم شناسی، پل سالار، آبشارو چشمه آب گرم گرماب، تنگل علی آباد دامن، تنگل کوهسنگ، سد شهید یعقوبی، تفرجگاه درریز از جمله معروفترین و زیباترین آثار تاریخی شهرستان رشتخوار که پذیرای مسافرین و گردشگران در تعطیلات تابستان خواهند بود.


وی در رابطه با اسکان گردشگران و مسافرین در طرح تعطیلات تابستان در سطح این شهرستان، گفت: در رابطه با اسکان مسافرین نورزوی دو مدرسه شبانه روزی در سطح شهر رشتخوار و همچنین سوئیت پذیرایی خانه قرایی، اماکن متبرکه آماده پذیرایی از گردشگران و مسافرین در طول تعطیلات تابستان خواهند بود.

کامیاب درادامه یادآور شد: با توجه به بارندگی‌های اخیر و وضعیت مناسب رودخانه‌های فصلی و آب دهی خوب در تفرجگاهای این شهرستان، این مسئله موجب شده، تا این مکان‌های دیدنی مورد استقبال بیشتر مسافران و از طرفی رضایت گردشگران و خانواده‌ها را جلب کند.

وی در پایان افزود: وجود 3 امام زاده در سطح شهرستان به نام امام زاده میرقوام الدین در روستای نوق، امام زاده فاضلمند در روستای فاضلمند و امام زاده دو برادر در روستای احمد آباد آستانه از دیگر جاذبه‌های گردشگری شهرستان رشتخوار است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۴۰۳۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از سند ثبت ملی بافت تاریخی روستای بیابانک رونمایی شد

ه گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان، حسن عربی گفت: در چهارمین جشنواره گردشگری گولاچ روستای هدف گردشگری بیابانک که روز پنجشنبه 13 فروردین‌ماه ۱۴۰۳ با استقبال گردشگران، مردم و مسئولان استانی و شهرستانی برگزار شد، از سند ثبت بافت تاریخی روستای بیابانک در فهرست آثار ملی کشور رونمایی شد.

مسئول نمایندگی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان سرخه افزود: در اجرای قانون راجع به حفظ آثار ملی مصوب آبان ۱۳۰۹ و نظام‌نامه اجرایی آن مصوب آبان ۱۳۱۱، بند (ج) ماده‌واحده قانون تشکیل سازمان میراث فرهنگی کشور مصوب ۱۳۶۴ و بند ششم ماده سوم قانون اساسنامه سازمان میراث فرهنگی کشور مصوب ۱۳۶۷، بافت تاریخی روستای هدف گردشگری بیابانک، اثر فرهنگی تاریخی محدوده تاریخی روستای بیابانک، با قدمت صفویه و قاجاریه در فهرست آثار ملی کشور ثبت گردید.

حسن عربی گفت: بافت تاریخی روستا به شماره ۳۳۱۱۱ مورخ 16/۰۶/1399 در فهرست آثار ملی ثبت گردیده است.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902638

دیگر خبرها

  • کاخ سفید: اوکراین آماده حمله روسیه در تابستان است
  • روستای تاریخی فهرج در چند قدمی پیوستن به دهکده‌های جهانی گردشگری
  • یک کشف دیواره تاریخی در همدان حین عملیات پیاده‌راهسازی
  • مهاباد به موزه جدید و نمایشگاه دائمی صنایع‌دستی نیاز دارد
  • حفر گودال ١٥ متری برای کشف اشیاء تاریخی؛ ۳ نفر دستگیر شدند
  • گردشگری نخستین رکن سند توسعه و پیشرفت شهرستان نایین است
  • ۹۴۰ اثر تاریخی زنجان در فهرست آثار ملی ثبت شده است
  • از سند ثبت ملی بافت تاریخی روستای بیابانک رونمایی شد
  • نطنز آماده پذیرایی از گردشگران در ایام گل و گلاب شد
  • عربستانی‌ها آماده می‌شوند: آتش‌بازی در تابستان