Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس، طرح تعطیلات زمستانی مدارس از دسته طرح‌هایی است که برای دانش‌‌آموزان شیرین است چرا که در بین روزهای مدرسه، دانش‌آموزان چند روزی را به استراحت می‌پردازند.

طرح تعطیلات زمستانی از سال‌ها پیش مطرح بوده است و قبلاً سابقه اجرا شدن هم داشت؛ در زمان محمدعلی نجفی و وقتی مقرر شد که سیستم آموزشی در دوره دبیرستان به شکل ترمی ـ واحدی اجرا شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در روش ترمی ـ واحدی دانش‌آموزان به مانند دانشجویان در هر نیم‌سال، تعدادی واحد را می‌گذراندند و در بین دو ترم نیز تعطیلاتی پیش‌بینی شده بود؛ مشخصا ً بعد از ترم اول در هر نیم‌سال، همزمان با زمستان بود که به نوعی تعطیلات زمستانی محسوب می‌شد.

البته تعطیلات زمستانی، با اجرای نظام سالی ـ واحدی خود‌به‌خود حذف شد و کسی هم سراغی از این تعطیلات نگرفت تا سال‌های اخیر که موضوع تعطیلات زمستانی مطرح شده است.

* محیط زیست از منظر کاهش آلودگی هوا طرح تعطیلی مدارس را تهیه کرد

دی ماه سال گذشته بود که دوباره تطرح تعطیلات رمستانی مطرح شد، دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش با بیان اینکه در خصوص تعطیلات یک‌ماهه زمستانی مدارس هنوز نظری نداده‌ایم، گفت: سازمان محیط زیست طرحی را از منظر «کاهش آلودگی هوا» برای ایجاد تعطیلات زمستانی آماده کرده است.

مهدی نویدادهم دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش 16 دی ماه سال گذشته  با بیان اینکه سازمان محیط زیست طرحی را از منظر «کاهش آلودگی هوا» برای ایجاد تعطیلات زمستانی آماده کرده است، اظهار داشت: «آموزش و پرورش به مسئله تعطیلات زمستانی از منظر تعلیم و تربیت نگاه می‌کند؛ ما به تعطیلات زمستانی تنها برای کاهش آلودگی هوا نمی‌اندیشیم بلکه به تمام یک سال تحصیلی برای مدیریت بهینه آموزشی و تربیتی نگاه می‌کنیم». 

وی افزود: «آموزش و پرورش خواهان اصلاح تقویم آموزشی کشور است و ما با تعطیلات زمستانی به شرطی موافقیم که مصوبه مجلس برای آغاز سال تحصیلی در مهرماه و پایان آن در اردیبهشت ماه اصلاح شده و اختیار اعمال تغییر در تقویم آموزشی به شورای عالی آموزش و پرورش واگذار شود تا بتواند زمان آغاز سال تحصیلی را تغییر دهد».

نوید ادهم اضافه کرد: «طرحی که تعطیلات یک‌ماهه زمستانی را مطرح می‌کند مربوط به سازمان محیط زیست است اما قطعاً از آموزش و پرورش هم نظر خواهند خواست کما اینکه سال گذشته هم این اتفاق افتاد و طرحی به مجلس فرستاده شد که البته رد شد».

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش با بیان اینکه این شورا در خصوص تعطیلات یک‌ماهه زمستانی مدارس هنوز نظری نداده است، گفت: «ما هم قبول داریم که تغییر تقویم آموزشی در کلان کشور تأثیرگذار است و راه‌حل‌های مختلفی می‌توان برای آن پیش‌بینی کرد اما پیش شرط آن، این است که مجلس بپذیرد که مصوبه‌اش برای زمان آغاز سال تحصیلی اصلاح شود».

* طرحی که سازمان گردشگری برای تعطیلات زمستانی آورد

این طرح با مطرح شدن موضوع حذف آزمون از دبستان‌ها و ماجرای حذف آزمون پایه اول مدارس سمپاد و نمونه دولتی، کمرنگ شد تا در روز 12 اردیبهشت ماه طرح تعطیلات زمستانی از سازمان میراث فرهنگی و گردشگری سر درآورد.

علی‌اصغر مونسان رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری اظهار کرد: «آب‌وهوای مناسب در نیمه دوم سال یکی از ظرفیت‌های خوب مناطق جنوبی است که به دلیل فعالیت مدارس امکان گردشگری کاهش می‌یابد و می‌توان با اجرای طرح تعطیلات زمستانی از این فرصت استفاده کرد.»

وی افزود: «به همین منظور هفته گذشته در پیشنهادی به معاون اول رئیس جمهوری، موضوع تعطیلات زمستانی مطرح شد و و تاثیرات مثبت این طرح به آقای جهانگیری ارائه شد و امیدواریم این پیشنهاد به تأیید و تصویب هیأت دولت برسد».

مونسان یادآور شد: «در صورت تصویب تعطیلات زمستانی اوج گردشگری دیگری همانند نوروز در کشور ایجاد می‌شود و این مسئله می‌تواند به ایجاد اشتغال و درآمدزایی بیشتر در استان‌های جنوبی کشور کمک کند».

* توافق آموزش و پرورش با سازمان گردشگری 

سیدمحمد بطحایی وزیر آموزش و پرورش چند روز پیش در خصوص طرح تعطیلات زمستانی، گفت:« وزارت آموزش و پرورش با سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و سایر سازمان ها توافقات خود در این زمینه را انجام داده است».

وی افزود: «در صورتی که در زمستان دو هفته تعطیلات در نظر گرفته شود باید مدارس یک هفته زودتر شروع شوند همچنین پایان مدارس نیز با یک هفته تاخیر همراه است و دانش‌آموزان باید در هفته اول خرداد در کلاس‌های درس حاضر شوند که این موضوع به قانون و موافقت مجلس با تغییر شروع و پایان سال تحصیلی نیاز دارد».

وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به اینکه در مناطق گرمسیری با توجه به گرمی هوا امکان برگزاری کلاس‌های درس در خرداد ماه وجود ندارد این طرح چگونه در این مناطق اجرایی می‌شود، خاطرنشان کرد: «در صورتی که تعطیلی دو هفته در زمستان مدنظر باشد چاره‌ای جز ادامه مدارس در خرداد ماه وجود ندارد».

* مجلس باید در خصوص تعطیلات زمستانی تصمیم بگیرد

محمدمهدی زاهدی رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس درباره طرح تعطیلات زمستانی مدارس، اظهار کرد: این طرح باید در شورای عالی انقلاب فرهنگی و مجلس شورای اسلامی بررسی و تصویب شود.

وی با تأکید بر اینکه مصوبه دولت برای اجرای این طرح کافی نیست، ادامه داد: باید طرح را به مجلس بیاورند تا بررسی کنیم.

زاهدی تصریح کرد: هنوز چیزی در خصوص طرح تعطیلات زمستانی مدارس به مجلس ارائه نشده است و ما نمی‌توانیم اظهار نظر کنیم. 

وی درباره امکان تأیید این طرح، گفت: بستگی به این دارد که چقدر این طرح جامع باشد و با اسناد بالادستی تناقض نداشته باشد.

به گزارش فارس، با توجه به اینکه مجلس شورای اسلامی قانون شروع سال تحصیلی و پایان آن را تصویب کرده است، باید مجلس طرح جدید را نیز مصوب کند؛ اما نکته قابل تأمل اینجاست که اگر دانش‌آموزان دو هفته یا یک ماه در زمستان تعطیل باشند چه ضمانتی وجود دارد که باز هم آلودگی هوا و بارش برف، مدارس را در زمستان به جز تعطیلات زمستانی به تعطیلی نکشاند؟

انتهای پیام/

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۲۰۰۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واژه ای به نام سمپاد به گوشتان خورده است ..

اگر در پی قبولی در این مدارس هستید واژه ای به نام سمپاد به گوشتان خورده است . - اخبار بازار -

سمپاد مخفف عبارت “سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان” است همانطور که از اسم این مدارس مشخص است این سازمان سعی دارد که دانش آموزان مستعد و باهوش را در زمینه تحصیلی شناسایی کرده و آموزش دهد این مدارس در دو مقطع متوسطه اول و متوسطه دوم فعالیت دارند در مورد مدارس نمونه دولتی هم باید بگوییم که از لحاظ ساختاری تقریبا چیزی شبیه به مدارس تیزهوشان هستند با اختلافاتی جزئی بطور مثال مدارس نمونه دولتی فقط در متوسطه دوم فعالیت دارند.

مدارس تیزهوشان چه ویژگی هایی دارند؟

1- بهره گیری از مشاوران و معلمان توانمند: با توجه به اینکه مدارس تیزهوشان برای جذب معلمان خود معیارهای سخت تری مد نظر دارند قاعدتا معلمان و مشاورانی که در این مدرسه ها فعالیت می کنن از لحاظ سواد علمی ، نحوه برخورد با دانش آموزان ، استفاده از منابع آموزشی … نسبت به سایر همکاران خود برتری نسبی دارند.

2_ امکانات آموزشی و رفاهی مناسب: شاید بتوان یکی از اساسی ترین تفاوت های مدارس تیزهوشان با سایر مدارس را در امکانات آموزشی و تفریحی مناسب برای دانش آموزان دانست عموما این مدارس دارای امکانات خوبی از قبیل کلاس های هوشمند، آزمایشگاه های مجهز ، واحدهای کامپیوتر ، زمین های ورزشی با کیفیت و… هستند که کمتر در مدارس عادی دیده می شود.

3- برگزاری کلاس کنکور ، المپیاد و فوق برنامه : در بیشتر مدارس تیزهوشان و نمونه دولتی برنامه های آموزشی مدونی برای دانش آموزان تدارک دیده شده است به گونه ای که دانش آموزان مستعد و پرتلاش را به مقاصد تحصیلی خود برساند سالانه دانش آموزان زیادی از این مدارس در رشته و دانشگاه های برند کشور پذیرفته می شوند ضمن اینکه بسیاری از دانش آموزانی که در المپیادهای علمی در سطح کشور و جهانی رتبه می شوند از مدارس تیزهوشان و نمونه دولتی می باشند.

4 _ جو علمی و رقابتی : به جرات می توانم بگویم مهم ترین وجه تمایز این مدارس با سایر مدرسه ها این است که فضای علمی و رقابتی مدرسه خود به خود دانش اموزان را به سمت درس خواندن و تلاش بیشتر سوق می دهد به عنوان یک معلم این عقیده را دارم که دانش آموزان باهوش و پرتلاش هستند که به وجود اینگونه مدارس مثل تیزهوشان معنا می دهند در واقع تمام دانش آموزانی که در این مدارس هستند یک مقصد مشخص دارند ( موفقیت علمی) و همین باعث می شود برنامه علمی با استقبال دانش اموزان مواجه شود و آنها در یک فضا رقابتی تلاش مضاعفی برای رسیدن به اهدافشان داشته باشند.

کلاس های آموزشی تیزهوشان و نمونه دولتی

کلاس تیزهوشان  یکی از خدمات گروه آموزشی ماترو (فراست) است که چندین سال در این زمینه تجربه دارند و هر ساله قبولی 100 درصدی در آزمون های نمونه دولتی و تیزهوشان دارند و بهترین تیم تدریس تهران و کرج را برای دانش آموزان ، گرد هم می آورند و با کیفیت ترین تدریس به آن ها ارائه می شود.

کلاس حضوری و آنلاین کنکور :

گروه آموزشی و مشاوره ای ماترو زمانی که متوجه یک خلا آموزشی در سال های نزدیک به کنکور شد، تصمیم گرفت که بهترین کلاس کنکور در کرج  را برگزار نماید و دانش آموزان با قیمت های بسیار ارزنده بتوانند در کلاس های کنکور حضوری و آنلاین با بهترین اساتید ایران شرکت نمایند.

مزیت کلاس های کنکور ماترو :

ذخیره شدن کلاس ها (اگر دانش آموز به هر دلیلی نتونه در کلاس شرکت بکنه، کلاس ضبط می شه و بعد کلاس دانش آموز می تونه راحت کلاس ها و جزوه های آن را مشاهده نماید )

مزیت کلاس های آنلاین ، تلف نشدن وقت شما در مسیر های شلوغ است که خود آن ممکن است بیش از یک ساعت از زمان شما را در طول مسیر هدر بدهد و همین یک ساعت ها در طول سال، اگر برای تست زدن صرف شود نتیجه پایانی قطعا بسیار متفاوت خواهد بود.

کلاس ها در محیط ادوب کانکت برگزار می شوند و دانش آموزان هم به صورت صوتی و هم تصویری و هم در چت می توانند با استاد در هنگام تدریس ارتباط داشته باشند

سومین مزیت آن پشتیبانی قوی آن است که 24 ساعته شما را ساپورت می کند و در مشکلات فنی شما را راهنمایی می کند.

مشاوره تحصیلی آنلاین

با توجه به این که بسیاری از دانش آموزان تلفن هوشمند دارند و در شبکه های اجتماعی حضور دارند، دیگر لازم نیست که فرد برای دیدن مشاور به دفتر او برود و کلی هزینه بابت طی مسیر و از همه مهم تر زمانش که در این راه هدر می رود بپردازد

دانش آموز می تواند به راحتی با یک مرکز مشاوره تحصیلی آنلاین  ارتباط برقرار کند

و سپس از آن ها درخواست مشاوره آنلاین درسی کند و اصولا این طرح ها یک ماهه هستند یعنی دانش آموز یک ماه یک ماه هزینه مشاوره می پردازد و در کنار خود یک مشاور دارد که او را راهنمایی می کند، نحوه مطالعه دروس را به آن ها یاد می دهد، به او انگیزه می دهد، مشکلاتش را با او مطرح می کند، با برنامه مشاور جلو می رود و برای این که شب ها مجبور است به مشاور گزارش بدهد درس هایش را خوب می خواند و کم کاری نمیکند.

خدماتی که تیم ماترو ارائه می دهد :

برنامه ریزی کاملا شخصی برای دانش آموز که بر اساس برنامه هفتگی مدرسه و کلاس های کمکی که ثبت نام کرده است صورت می گیرد.

گفت و گوی تصویری و تلفنی که به در خواست دانش آموز صورت می گیرد (البته اگر خود دانش آموز بخواهد فقط به صورت ویس و متن هم می توانند در شبکه های اجتماعی با مشاورش گفت و گو کند )

برای اطلاع از این طرح های می توانید با شماره 02633341761 تماس حاصل نمایید. کلاس ها، هم به صورت آنلاین و هم به صورت حضوری در مهرشهر کرج برگزار می شود.

"این مطلب تبلیغاتی است"

دیگر خبرها

  • تجليل از معلمان بازنشسته و نمونه آموزش و پرورش کيش
  • واژه ای به نام سمپاد به گوشتان خورده است ..
  • کاهش‌ شهریه برخی مدارس غیردولتی | امسال افزایش شهریه درصدی نیست بلکه... | هزینه فوق برنامه چند درصد شهریه است؟
  • نرخ شهریه مدارس غیردولتی چه زمانی اعلام می شود؟/ امکان کاهش‌ شهریه برخی مدارس
  • «شهریه» مدارس غیردولتی تا ۳۱ اردیبهشت تعیین می شود/ معلمان مدارس غیر دولتی بیمه کامل می‌شوند
  • تعیین «شهریه» مدارس غیردولتی ۳۱ اردیبهشت
  • تعیین «شهریه» مدارس غیردولتی تا ۳۱ اردیبهشت / معلمان مدارس غیر دولتی بیمه کامل می‌شوند
  • ضرورت توجه به مدرسه محوری در آموزش وپرورش
  • مدرسه باید واقعیت جامعه باشد/ ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود آموزش می‌دهند
  • اعلام زمان ثبت‌نام کلاس اولی‌ها ؛ روند ثبت نام الکترونیک است