Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  تابستان که از راه می‌رسد، خانواده‌ها به هر دری می‌زنند که چند روزی هم شده خانه و شهر خود را رها کرده و به دامان طبیعت سری بزنند یا راهی شهر و دیار خود شوند و با اقوام دیداری تازه کنند یا به سفری تفریحی و گردشگری بروند و از زیبایی‌ها و اماکن تاریخی شهر‌های مختلف داخل یا خارج از کشور دیدن کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دانشجویان، دانش‌آموزان، معلمان و گروه‌های خاصی از جامعه جزو گروه‌هایی هستند که تقریبا تابستان را بدون دغدغه کاری سپری می‌کنند و فرصت خوبی دارند تا فارغ از کار و مسؤولیت به خود و خانواده بپردازند. کارمندان و افراد شاغل هم می‌توانند زمان مغتنمی را مرخصی بگیرند تا آن‌ها را در این سفر همراهی کنند؛ بنابراین این فرصت چند ماهه را باید قدر دانست و بدون برنامه‌ریزی آن را سپری نکرد. برنامه‌ریزی خانواده‌هایی که فرزندان کوچکی دارند یا پدربزرگ و مادربزرگ هم با آن‌ها زندگی می‌کنند، به‌طور قطع با خانواده‌های دیگر متفاوت است و باید ملاحظاتی را مدنظر قرار دهند.

تعطیلات با کودکان

این روز‌ها که روزگار کودک‌سالاری است و پدر و مادر نسبت به نسل گذشته توجه بیشتری به فرزندانشان می‌کنند، برنامه‌ریزی برای هر کاری به‌ویژه تعطیلات تابستان هم حول محور کودکان می‌گذرد و والدین وقتی می‌خواهند تصمیمی برای گذران این روز‌ها بگیرند، حتما فرزندان‌شان را هم لحاظ می‌کنند. تعطیلات و فراغت کودکان از درس و مدرسه فرصت طلایی را ایجاد می‌کند که شما می‌توانید از آن برای آموزش مهارت‌های لازم به آن‌ها استفاده کنید. تابستان‌ها مجالی را برای کودکان و جوانان ایجاد می‌کند تا علاوه بر برنامه‌های سفر به کشف استعداد‌ها و توانمندی‌های خود در حوزه‌های مختلف بپردازند.

شما به عنوان والد سعی کنید فعالیت‌هایی را که فرزندان‌تان به آن‌ها علاقه‌مند هستند، پیدا کرده و در راستای تقویت آن‌ها برآیید. در برنامه‌ریزی برای تعطیلات آن‌ها از خودشان هم کمک بگیرید و نظرشان را جویا شوید. برخی فعالیت‌ها که مورد علاقه آنهاست ممکن است به صورتی باشد که شما هم بتوانید با آن‌ها بازی کنید و با آن‌ها مشارکت داشته باشید.

کتاب خواندن: مدرسه و فعالیت‌های روزمره در طول سال شاید فرصت کافی برای کتاب خواندن در کودکان باقی نگذارد، اما تعطیلات تابستان زمان مناسبی است تا کودکان‌تان را با کتاب و کتابخوانی آشتی دهید و حتی خودتان هم پابه‌پای آن‌ها کتاب بخوانید؛ به ویژه این روز‌ها که گوشی‌های هوشمند جای کتاب را گرفته است. با آن‌ها به کتابخانه بروید و فرزندانتان را با انواع کتاب آشنا کنید. کتاب خلاقیت کودکان را برمی‌انگیزند تا ماجراجویی کنند. شما هم در کتاب خواندن آن‌ها را همراهی کنید تا با مشاهده شما، انگیزه بیشتری برای این کار پیدا کنند.

جست‌وجو در اینترنت: درست است که گستردگی گوشی‌های هوشمند و اینترنت، زمان زیادی از کودکان می‌گیرد، اما نمی‌توان این فناوری را به عنوان نیاز روز دنیا انکار کرد. می‌توانید با کمک کودکانتان در اینترنت جست‌وجو کرده و مقصد مناسبی را برای مسافرت در این تعطیلات انتخاب کنید. به این ترتیب، هم کودکانتان سرگرم می‌شوند و هم اطلاعات زیادی درباره گردشگری به‌دست می‌آورند و هم در برنامه‌ریزی برای سفر به شما کمک می‌کنند.

با کودک همبازی شوید: دنیای امروز آنقدر با سرعت پیش می‌رود که همه ما باید به‌ناچار قدم‌هایمان را تندتر برداریم تا از آن عقب نیفتیم.

مشغول بودن‌های مداوم زمان زیادی از شما می‌گیرد و باعث می‌شود زمان کمتری را به فرزندان‌تان اختصاص دهید.
تعطیلات تابستان مناسب‌ترین فرصتی است که می‌توانید زمانی را به کودکانتان اختصاص دهید و در بازی‌هایشان شریک شوید، تلویزیون تماشا کنید و بازی رایانه‌ای انجام دهید. بگذارید کودکتان کمی از اینترنت و گوشی فاصله بگیرد و آن‌ها را تشویق کنید تا فوتبال، والیبال، بسکتبال و دوچرخه‌سواری کند و خودتان هم آن‌ها را همراهی کرده تا احساس تنهایی نکند. همین کار، فضای شاد و لذت‌بخشی را برای خانواد‌ها فراهم می‌آورد.

بگذارید سفر را تجربه کنند: سفر همان‌قدر که برای شما جذاب است، کودکان هم آن را دوست دارند و می‌خواهند کنار شما آن را تجربه کنند. سفر به نقاط مختلف در کنار شما به‌طور قطع، تجربه متفاوتی برای آن‌ها به ارمغان می‌آورد. درست است که سفر با کودکان به‌ویژه کودکان زیر پنج سال دشوار است، اما با فراهم‌کردن مقدمات آن و همراه داشتن تجهیزات و وسایل مورد نیاز کودک می‌توان این دشواری را شیرین‌تر کرد. البته حواستان باشد که در طول سفر همپای کودکتان شوید؛ آن‌ها کوچکند و ضعیف و به‌طور قطع زودتر از شما خسته می‌شوند و نیاز به استراحت بیشتری دارند.

ورزش کنند: ورزش و هر نوع فعالیت بدنی یکی از ملزومات در دوران کودکی است و شاید تعطیلات تابستانی بهترین فرصت باشد تا آن‌ها را با ورزش آشتی دهید. این فرصت شاید برای شما هم که در طول سال و با توجه به کار و مشغله روزمره زمان کافی برای ورزش ندارید، بسیار مناسب است و حتی می‌تواند انگیزه دوچندانی در فرزندانتان ایجاد کند تا با مشاهده ورزش کردن شما، آن‌ها هم در این فعالیت‌ها حضور پیدا کنند.

منبع: روزنامه جام جم

انتهای پیام/

اوقات خوش با خانواده

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانستنی ها خواندنی روانشناسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۹۸۲۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سبک بسکتبال ایران باید تغییر کند/ ضعف برنامه‌ریزی دلیل انتقادهاست

کارشناس بسکتبال ایران گفت: ابتدا باید سبک بسکتبال خود را انتخاب کرده و تغییر دهیم، سپس به فکر انتخاب سرمربی آینده تیم ملی باشیم.

سیامک ویسی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره تغییراتی که قرار است در راس کادرفنی تیم ملی بسکتبال ایران ایجاد شود، توضیح داد: قبل از اینکه جواب این سوال را بدهم، باید اینگونه به موضوع نگاه کنیم که یکسری قوانین بازی در تیم ملی ایران ایجاد شده که به مرور زمان ایجاد می‌شود، حالا بازیکن‌های نسل قدیمی‌تر ما در حال خداحافظی و در سن بازنشستگی هستند که در نتیجه آن، یک نسل جوانتر جایگزین می‌شوند.

او ادامه داد: اکنون که نسل جوانتر ما می‌خواهد کار کند، به نظر من باید دنبال این باشیم که سبک بسکتبال بازی کردن خود را انتخاب کنیم. اینکه ما فقط دنبال این باشیم دو سه سرمربی عوض کنیم عملا نمی‌تواند بازدهی داشته باشد. از نظر من وجود دمیر یا هر مربی خارجی دیگر اتفاق بدی نیست، اما باید ببینیم از حضور او چه چیزی می‌خواهیم و دنبال چه سبکی از بسکتبال هستیم.

کارشناس بسکتبال ایران با تاکید بر اینکه باید سبک بسکتبال بازی کردن تیم ایران تغییر کند، اظهار کرد: سال‌های گذشته که ما حامد حدادی را داشتیم، تیم ما خیلی وابسته به بازیکن بلند و شخص خود حدادی بود. حالا در نبود ایشان، با توجه به تغییر نسل تیم ملی و وجود بازیکنان کوتاه قامت‌تر البته مستعدتر، ما باید سبک بازی جدیدی را برای تیم ملی خود پیدا کنیم. وقتی این‌کار را کنیم، آن زمان می‌توانیم هم مربی خوبی انتخاب کنیم و هم زمان بدهیم که کار کند.

ویسی تصریح کرد: دو نکته مهم وجود دارد که باید به آن‌ها توجه کرد، هرچند که وقتی کمیته فنی تشکیل جلسه می‌دهد، قطعا به این نکات هم توجه کرده‌اند. نکته نخست اینکه ما چه بازیکنایی در اختیار داریم و آن مربی که می‌آید چه نوع سبک بازی دارد. نکته دوم هم اینکه مربی انتخاب شده باید اهداف فدراسیون را دنبال کند و از نظر من قطعا تیم ملی ما با تغییر نسل روبرو است. قطعا مشکلات زیاد خواهد بود و اگر بخواهیم همانطور که ۵ تا ۱۰ سال پیش بازی می‌کردیم پیش برویم، با مشکل روبرو می‌شویم. باید حتما زمان بگذاریم و آن مسائلی که هست را با گذشت زمان حل کنیم، چرا که گذر زمان خیلی مسائل را روشن می‌کند.

کارشناس بسکتبال ایران، در واکنش به تغییرات زیاد سرمربی تیم ملی طی دو سال گذشته، اظهار کرد: یکسری انتقادها نسبت به کاری که فدراسیون انجام می‌دهد همیشه وجود دارد. وقتی انتقادات هست قبل از شروع کارها ما باید برنامه‌ریزی مناسبی کنیم و بگوییم که از کجا به کجا می‌رویم. بی‌شک انتقادات زیاد خواهد بود، اما یکسری از آن‌ها سازنده است و یکسری هم خیلی منطقی نیست. وقتی ما وارد کار می‌شویم اگر برنامه‌ریزی درست باشد انتقادی هم باشد از مثبت‌ها استفاده می‌کنیم و اگر هم غیر منطقی باشد آن‌ها را کنار می‌گذاریم. الان نسبت به یکسری انتخاب‌های فدراسیون انتقاد وجود دارد که قطعا شاید دلیل آن وجود ضعف برنامه‌ریزی باشد.

ویسی در پاسخ به این سوال که آیا با مربی خارجی برای تیم ملی موافق است یا مربی داخلی، توضیح داد: این اعتقاد شخصی من است که مربی خارجی اگر بیاید و کسی باشد که نه فقط به تیم ملی بلکه به کل بسکتبال ما کمک کند، از او استقبال می‌شود. یک موضوع دیگر هم که خیلی به آن اعتقاد دارم، این است که آیا بسکتبال ما در سایر جهات هم پیشرفت کرده است یا نه؟ پیشرفت بسکتبال را فقط نتیجه می‌بینیم؟ ما اگر دنبال پیشرفت هستیم بسکتبال ما در همه موارد باید رشد کند. به عنوان مثال ما باید در بخش داوری، مربیان، بازیکنان، سخت افزار، امکانات و ... پیشرفت کنیم که به جمیع آن‌ها پیشرفت می‌گویند.

او در پایان تاکید کرد: به نظر من خیلی بهایی به مربیان در رده بزرگسالان داده نشد. اگر مربیان خود را پیشرفت ندهیم نمی‌توانیم مدعی شویم که پیشرفت کرده‌ایم. از نظر من در این شرایط مربی ایرانی می‌توانست بیشتر کمک کند. البته حضور مربی خارجی را هم اتفاق بدی نمی‌دانم، باید بیاید و به او زمان بدهیم. اینکه صرفا به نتیجه فکر و اکتفا کنیم رفتار درستی نیست. در کل اما من احساس می‌کنم که در شرایط فعلی مربی داخلی مناسب باشد. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برنامه‌ریزی برای تبدیل شهرک صنعتی سروستان به قطب جدید صنعتی فارس/راه‌اندازی ناحیه صنعتی کوار
  • کتاب «خانه زیر آب و جوجه لاک پشت ها» منتشر شد
  • راهنمای راه اندازی خط تولید
  • سبک بسکتبال ایران باید تغییر کند/ ضعف برنامه‌ریزی دلیل انتقادهاست
  • تذکر رهبر انقلاب به اهمیت نگاه ملی در کودکان + فیلم
  • برنامه‌ریزی برای صادرات محصولات دانش‌بنیان
  • سن مناسب برای انجام تست دیابت
  • خانواده‌ها فرزندان خود را با معارف الهی آشنا کنند
  • بهره‌گیری از بازی‌های ویدئویی در برنامه‌ریزی شهری
  • بهره‌گیری از گیمیفیکیشن در برنامه‌ریزی شهری