Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-06@07:17:39 GMT

تعطیلات تابستانی امن در کنار کووید۱۹

تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۳۱۴۸۲

تعطیلات تابستانی امن در کنار کووید۱۹

اهمیت داشتن تعطیلات تابستانی امن با وجود کرونا، به ویژه برای افراد مسن و آن‌هایی که سیستم ایمنی ضعیفی داشته و یا بیماری قلبی دارند، دوچندان است. کارشناسان بهداشت معتقدند راه‌هایی وجود دارد که بتوانید از طریق آن تعطیلات خود را بیرون از خانه بگذرانید و در عین حال، از خطر ابتلا به کووید ۱۹ در امان باشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیاده روی، قایق سواری و یا سفر‌های یک روزه راه‌هایی است که می‌تواند ما را از انزوای قرنطینه خارج کرده و استفاده بی خطر ما از تعطیلات تابستانی باشد.

اکنون در نیمه دوم فصل تابستان هستیم. همه در طبیعت عالی است و این برای ما کافی است که هوس گذراندن اوقات خود در فضای باز به سرمان بزند. در سال‌های قبل و هنگامی که خبری از کرونا نبود، این زمان اوج مسافرت‌ها و گردش‌های تفریحی بوده، اما اکنون نگرانی از وجود ویروس کرونا بسیاری از برنامه ریزی‌های تابستانه را نگران کننده و حتی لغو کرده است. آمریکا هرچه بیشتر و بیشتر تابستانی می‌شود، افراد بیشتری گرفتار ویروس کووید۱۹ می‌شوند؛ بنابراین بسیار مهم است که بدانیم افراد مسن، افراد دارای بیماری زمینه‌ای و بیماران قلبی چطور می‌توانند هم از هوای خوب تابستان و فضای باز استفاده کنند و هم از خود و دیگران در برابر کووید ۱۹ محافظت نمایند.

راه‌های لذت‌بردن از تابستان با خیال راحت
تیموثی بریور، استاد بیماری‌های عفونی دانشکده پزشکی دیوید گفن (David Geffen) در این باره می‌گوید: همگی در تلاش هستیم تا احتمال ابتلای افراد به این ویروس را به حداقل برسانیم. هر قدر با تعداد افراد بیشتری در تماس باشید، احتمال ابتلای شما به ویروس کرونا بیشتر می‌شود. با این حال راهی وجود دارد که بدون آنکه خطر ابتلا برای شما ایجاد شود، از تعطیلات تابستانی خود بهره ببرید. وجود کرونا نباید مانع از بین رفتن سرتاسر تابستان شما شود.

«اگر به مسافرت می‌روید، اطمینان حاصل کنید که در میان جمع زیادی از افراد نیستید و یا به میان جمعیت نمی‌روید. شما می‌توانید به بیرون از خانه رفته و از هوا لذت ببرید، اما به مکان‌هایی که سیلی از مردم جضور دارند، وارد نشوید. به تصاویری که از تجمع مردم در مهمانی‌ها و سواحل تابستانی آنهم بدون ماسک ضبط شده، توجه کنید. به هیچ وجه به چنین اجتماعاتی نزدیک نشوید. اگر قصد ورود به فروشگاه یا محوطه بسته‌ای یا دارید حتما از ماسک یا شیلد (محافظ صورت) استفاده کنید و تلاش کنید فاصله فیزیکی حداکثری را با سایرین رعایت نمایید».

بعلاوه این نکته را مدنظر داشته باشید که باید مکرر دست‌های خود را آب و صابون شسته و از محلول ضدعفونی کننده استفاده کنید. تمامی توصیه‌های سازمان بهداشت جهانی برای جلوگیری از انتقال کرونا را رعایت کنید. عاقلاه رفتار کنید، اگر حال خوبی ندارید و به تازگی نیز تست کرونا انجام نداده اید، در خانه بمانید تا از انتقال احتمالی ویروس به دیگران جلوگیری شود. برای بسباری از افراد هوای مطبوع تابستان، پیش از شروع پاییز و زمستان، معنایی جز گردش، تفریح و طبیعت گردی ندارد. آن‌ها می‌گویند ماه‌ها کار کرده اند تا در تابستان بتوانند تفریح و استراحت کنند و همین استدلال‌ها می‌تواند زمینه‌ای برای غفلت از تدابیر پیشگیرانه باشد.

این استاد دانشگاه در بخش دیگری از صحبت‌های خود تاکید کرد: چیزی که من باید ب. همه یادآوری کنم این است که همه ما در چنین وضعیتی قرار داریم. ما می‌خواهیم از سلامتی خود و اطرافیانمان محافظت کرده و بیمار نشویم و این یعنی هم جام عزیزان شما مهم است و هم جان سایر مردم. باید توجه کنیم که این ویروس به طور کلی از بین نمی‌رود و ما اکنون در قلب شیوع آن هستیم. ما می‌توانیم پیاده روی کنیم، به قایق سواری برویم و سفر‌های روزانه برای لذت بردن از طبیعت داشته باشیم. دویدن در کنار ساحل هنوز هم امکان پذیر است به این شرط که ماسک یا پوشش صورت داشته باشیم، دور از دیگران بنشینیم و در ساعاتی از خانه خارج شوید که اماکن خلوت‌تر باشد.

«با رعایت این تدابیر، نه تنها از سلامتی خود محافظت می‌کنید بلکه به سلامتی و جان دیگران نیز اهمیت می‌دهید. شما باید هوشیار باشید، اما نه بدین معنا که نمی‌توانید از تابستان خود لذت ببرید؛ فعالیت در فضای باز شما را در معرض کمتر خطر ابتلا قرار می‌دهد». منبع: بهداشت نیوز 

منبع: پارسینه

کلیدواژه: تعطیلات تابستانی کرونا پارسی خبر تعطیلات تابستانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۳۱۴۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!

شوک کرونا باعث گسترش دورکاری در اکثر کشور‌ها شد. حال پس از گذر از این همه‌گیری، اندکی از حجم دورکاری‌ها کم شده است؛ اما مزیت‌های آن باعث شده است که تعادل جدیدی میان کار و زندگی ایجاد شود. مطالعات جدید نیز نشان می‌دهد، می‌توان تعطیلات یا دورکاری نیروی کار را به نحوی تنظیم کرد که نه تنها اثر منفی در عملکرد اقتصادی نداشته باشد، بلکه باعث بهبود رفاه خانوار‌ها شود.

به گزارش دنیای اقتصاد؛ یک مطالعه جدید از صندوق بین‌المللی پول، اثرات کاهش زمان رفت و آمد بر افزایش رفاه را تایید کرده است. همچنین یک گزارش در اکونومیست نیز شکل جدید دورکاری در اقتصاد آمریکا را مورد بررسی قرار داده که باعث بهبود وضعیت زندگی افراد شده است.

در هفته‌های اخیر، بحث تعطیلات دو روزه در ایران مطرح شده است که بسیاری از کارشناسان بر مزایای اجرایی شدن آن تاکید می‌کنند؛ بنابراین می‌توان همسو با عصر جدید پساکرونا، در اقتصاد ایران نیز تعادل جدیدی میان کار و زندگی تعریف کرد.

یک پژوهش انجام‌شده توسط صندوق بین‌المللی پول نشان داده است که کاهش ساعات رفت‌وآمد برای کار یکی از والدین می‌تواند اثری مثبت معادل ۱.۵ تا ۴.۵ درصد میزان مصارف خانوار برای آن خانواده داشته باشد. این پژوهش در زمانی که مباحثه در رابطه با ویکند دو روزه در کشور بالا گرفته است، می‌تواند دلالت‌های مثبتی را در حمایت از این طرح داشته باشد. پژوهش صندوق بین‌المللی پول اثر مثبت رفاهی انواع دورکاری را که می‌تواند رفت‌وآمد افراد را کاهش دهد، ارزیابی کرده است.

اثر کرونا بر کاهش زمان رفت‌وآمد‌ها

همه‌گیری کووید-۱۹ به روش‌های بی‌سابقه‌ای دنیای کار را تغییر داده است؛ به‌طوری که کار از راه دور یا دورکاری به‌عنوان یک نوع مهم کار در بازار‌های کاری دنیا مورد توجه قرار گرفته است. با گسترش دورکاری، شیوه کار، مکان انجام کار و ساختار آن تغییر داده شده و هنجار‌های سنتی در مورد زمان کار، رفت‌وآمد و تعادل بین کار و زندگی به چالش کشیده شده است.

توانایی دورکاری به‌طور قابل توجهی زمان رفت‌وآمد را کاهش می‌دهد یا حتی به‌طور کامل آن را حذف می‌کند، یک جزء تقریبا بزرگ از روز کاری که می‌تواند به فعالیت‌های دیگر اختصاص یابد. این تغییر در الگو‌های کار و رفت‌وآمد به تنهایی بر کارگران تاثیر نمی‌گذارد؛ اما می‌تواند تصمیمات کل خانواده را تغییر دهد.

دورکاری یکی از والدین می‌تواند به‌طور قابل توجهی بر تخصیص زمان دیگری تاثیر بگذارد؛ میزان اثرگذاری این زمان ذخیره‌شده بستگی به این دارد که زمان پس‌انداز شده، چگونه صرف می‌شود. با وجود مطالعات بسیاری که در مورد تغییرات در الگو‌های کاری و تخصیص زمان به دلیل همه‌گیری انجام شده است، پویایی‌های مرتبط بین همسران و پیامد‌های رفاهی گسترده‌تر این پویایی‌ها نسبتا ناشناخته باقی مانده است.

هدف پژوهش انجام‌شده توسط صندوق بین‌المللی پول این بوده است که با تحلیل چگونگی تغییر تخصیص زمان در دوران پس از همه‌گیری، با در نظر گرفتن تغییرات بر اساس جنسیت و شغل افراد، به این حوزه مطالعاتی توسعه‌نیافته کمک کند.

در این پژوهش از داده‌های نظرسنجی استفاده از زمان آمریکا (ATUS) استفاده شده است، یک نظرسنجی جامع که توسط اداره آمار کار ایالات‌متحده انجام شده است و نحوه تخصیص زمان افراد در ایالات‌متحده را در فعالیت‌های مختلف ارزیابی می‌کند. داده‌های ATUS نشان می‌دهد قبل از همه‌گیری تفاوت‌های قابل‌توجهی در تخصیص زمان بین مردان و زنان وجود دارد.

به‌طور کلی مردان ساعت‌های بیشتری کار می‌کنند و بیشتر از زنان در رفت‌وآمد هستند. پس از همه‌گیری، کاهش قابل توجهی در زمان رفت‌وآمد کارگران در مشاغل دورکار شناسایی شده است که به ۱.۷ ساعت در هفته برای مردان و ۱.۲ ساعت در هفته برای زنان می‌رسد. علاوه بر این، بررسی‌های این پژوهش حاکی از کاهش بیش از یک‌ساعت در هفته در ساعات کاری مردان است، با این حال تغییر قابل توجهی در ساعات کاری زنان مشاهده نمی‌شود.

نتایج پژوهش چه می‌گوید؟

بررسی‌ها نشان می‌دهد دستاورد‌های رفاهی قابل توجهی با کاهش زمان رفت‌وآمد به‌دست می‌آید و این دستاورد‌ها برای خانواده‌هایی که کاهش بیشتری را تجربه می‌کنند، بیشتر است. هنگامی که حداقل یکی از همسران در یک شغل از راه دور کار می‌کند، سود کل رفاه از ۱.۵ تا ۴.۵ درصد در معادل مصرف متغیر است.

این سود مخصوصا برای زوج‌هایی که هر دو طرف در مشاغل دورکار، کار می‌کنند مشهود است؛ زیرا زن و شوهر هر دو از این تغییر سود می‌برند. دومین سود بزرگ را زوج‌هایی در یافت می‌کنند که شوهر در شغلی از راه دور کار می‌کند و کمترین سود زمانی مشاهده می‌شود که زن در یک شغل دورکار مشغول شده است.

دلالت‌های این پژوهش برای ایران چه می‌تواند باشد؟

دورکاری به‌عنوان یک گزینه کاری در بسیاری از محیط‌های کاری ایران نیز در دوران همه‌گیری به‌صورت گسترده اجرایی شد. کسب‌وکار‌های فراوانی به صورت دورکار به پیشبرد اهداف خود پرداختند؛ با این حال، با پایان همه‌گیری و بازگشایی پس از آن، اغلب کسب‌وکار‌ها به شیوه حضوری کار کردن بازگشتند.

بررسی‌های این پژوهش نشان می‌دهد دورکاری در بسیاری از کسب‌و‌کار‌ها می‌تواند مازاد رفاهی را برای کارکنان شرکت‌ها ایجاد کند که بدون هزینه مشخص مالی برای کارفرماست. البته این مساله در این پژوهش مورد بررسی قرار نگرفته که دورکاری چه اثری بر بهره‌وری کسب‌وکار‌ها می‌گذارد، با این حال اثر رفاهی این شیوه کار و جذابیت آن برای نیروی کار اثبات شده است.

به‌خصوص در شرایطی که رفت‌وآمد در شهر‌های بزرگ هزینه‌های زیادی را چه به لحاظ زمانی و چه به لحاظ مالی بر افراد تحمیل می‌کند.

دلالت مهم دیگر این پژوهش را می‌توان اهمیت کاهش رفت‌وآمد‌ها و فراغت کارکنان از کار، با کاهش ساعت کاری دانست. مدت‌هاست در کشور ما، صحبت‌ها در رابطه با ویکند یا آخر هفته دوروزه بالا گرفته است. به نظر می‌رسد دو روزه شدن تعطیلات آخر هفته، حتی اگر منجر به کاهش ساعات کاری نیروی کار نیز شود، اثر رفاهی مثبتی را برای جامعه خواهد داشت.

پژوهش‌هایی که در رابطه با اثر ویکند دوروزه بر میزان بهره‌وری کسب‌وکار‌ها انجام شده است، تاکید دارند که این شیوه از توزیع روز‌های تعطیل اثر منفی بر بهره‌وری کسب‌وکار‌ها ندارد و چه بسا با تقویت وضعیت روحی نیروی کار، منجر به رشد بهره‌وری کسب‌وکار‌ها نیز بشود.

دیگر خبرها

  • ثبت بیش از ۸۴۹ هزار تردد طی تعطیلات اواسط اردیبهشت در محور‌های مازندران
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • دردسر جدید بارسا: حتما باید سوپرجام بگیرند
  • طارمی زنگ خطر را برای مارتینز و تورام به صدا در آورد
  • محدودیت‌های ترددی در محور پرترافیک اردبیل – آستارا
  • مرگ ۱۰۹ نفر در تعطیلات اخیر
  • مورد عجیب گزینه تابستانی استقلالی‌ها
  • آخرین تصویر ملوک طلوع‌نژاد پیش از فوت/ عکس
  • ژاوی اولین نیروی تابستانی بارسا را اعلام کرد
  • جلسه ویژه برای ستاره ناراضی رئال: بمانم یا بروم