Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-06@02:46:17 GMT

سراب مدارس فوتبال در تعطیلات تابستان

تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۱۷۲۵۰

سراب مدارس فوتبال در تعطیلات تابستان

زرق و برق فوتبال چند سالی است که خانواده‌ها را بر آن داشته تا به امید رقم زدن آینده‌ای مرفه برای فرزندان خود زمینه حضور آن‌ها را در این رشته محبوب مهیا سازند. اشتیاقی که شرایط را برای فعالیت سودجویان فراهم ساخته و دست آن‌ها را در این راستا، به‌خصوص در فصل تابستان باز گذاشته است، به‌طوری‌که طی سال‌های اخیر شاهد رشد قارچ‌گونه مدارس فوتبال در شهرها و استان‌های مختلف هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدارسی که بسیاری از آن‌ها فاقد مجوز لازم هستند، اما با توجه به تقاضاهای بسیار به‌خصوص در فصل تعطیلات مدارس می‌توانند به واسطه تبلیغات فریبنده جذب بالایی داشته باشند. اما از آنجایی که کیفیت برای‌شان کمترین اهمیتی ندارد و آنچه مدنظر دارند کمیت است و استفاده حداکثری از این زمان کوتاه شاهد اتفاقات و اخبار ناگوار بسیاری در این راستا هستیم. مشکلاتی که تنها به مسائل فنی ختم نمی‌شود و گاهی مشکلات اخلاقی را در پی دارد که به دلیل ایرادهای ساختاری و عدم دریافت مجوزهای لازم، امکان پیگیری و شکایت را به طرف حساب خود نمی‌دهد.
اگرچه سهم خانواده‌ها در انتخاب مدارس فوتبال برای فرزندان‌شان غیرقابل انکار است، بی‌هیچ تردیدی انتخاب خانواده‌ها باید اصولی باشد، نه براساس تبلیغات فریبنده‌ای که اساساً نتیجه مثبتی در پی ندارد. در اصل گرفتن استعلام از هیئت‌های فوتبال در خصوص مجوز مدارس فوتبال اصلی‌ترین اقدامی است که خانواده‌ها می‌توانند در راستای ثبت‌نام فرزندان خود انجام دهند. با این وجود نمی‌توان نقش هیئت‌های فوتبال را نیز در این زمینه نادیده گرفت.
یکی از بزرگ‌ترین معضلات در این راستا اعطای بی‌هدف مدرک مربیگری، آن هم بی‌هیچ فیلتر، نظارت و بازنگری است. مسئله‌ای که در رشد روزافزون و قارچ‌گونه مدارس فوتبال تأثیر بسزایی دارد. مدارسی که به واسطه مربیان ناکارآمدی دایر می‌شود که کوچک‌ترین تجربه، دانش و تعهد اخلاقی ندارند و اتفاقات ناگواری را رقم می‌زند که گاهاً جبران‌ناپذیر است. حال آنکه در صورتی که دقت‌نظر بیشتری در خصوص اعطای مدرک مربیگری و از آن مهم‌تر صدور مجوز برای مدارس فوتبال انجام شود، می‌توان به شکل قابل توجهی مقابل اتفاقات ناگوار را گرفت و نتیجه به دست آمده از دایر شدن این مدارس را هدفمند کرد.
اما به‌رغم اهمیت بسیاری که عملکرد مدارس فوتبال دارد، بسیاری از هیئت‌ها با چشم بستن بر این مهم، تنها به صدور مجوز می‌پردازند. مجوزهایی که نه اصول و بایدها را رعایت کرده و نه نظارتی بر آن وجود دارد. مسئله‌ای که به‌جای ترویج فرهنگ فوتبال و تربیت نسل آینده تنها گردش مالی این رشته را بالا برده و جیب سودجویان و دلالان را پر می‌کند و در کنار آن گاهی اتفاقات ناگواری را هم شاهد هستیم که کار را به شکایت و دادگاه هم می‌کشاند، اما عدم رعایت اصولی این روند باعث می‌شود تا نه شاکیان دست‌شان به جایی برسد و نه این اتفاقات درس عبرتی شود برای برچیده شدن بساط مدارس غیرحرفه‌ای و فاقد مجوز فوتبال!
بی‌شک، اما زرق و برق فوتبال و ارقام نجومی که طی سال‌های اخیر در این رشته رد و بدل شده سهم بسزایی در ایجاد شوق و علاقه در بین خانواده‌ها برای ثبت‌نام در مدارس فوتبال دارد. اقدامی که بی‌هیچ تردیدی در راستای ایجاد آینده‌ای مرفه برای بچه‌ها انجام می‌شود، اما به دلیل عدم رعایت سلسله مراتب نه فقط نمی‌تواند آینده روشنی در پی داشته باشد که علاوه بر صرف هزینه هنگفت می‌تواند گاهی عواقب جبران‌ناپذیری را هم برای خانوارها در به دنبال داشته باشد. حال آنکه در صورت نظارت جدی ادارات ورزش استان‌ها و هیئت‌های فوتبال بر عملکرد مدارس دارای مجوز قانونی نه‌تن‌ها می‌توان بساط مدارس غیرحرفه‌ای را برچید که می‌توان گامی بلند در راستای هدفمند کردن تربیت نسل تازه فوتبال برداشت. نسلی از بین علاقه‌مندان جوان و نوجوانی که باید روی استعدادهای آن‌ها سرمایه‌گذاری کرد، نه بر سر آن معامله!

دنیا حیدری

منبع: روزنامه جوان

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: مدرسه فوتبال مدارس فوتبال مدارس فوتبال خانواده ها هیئت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۱۷۲۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترافیک صبحگاهی تهران پس از تعطیلات ۳ روزه

رئیس مرکز اطلاع‌رسانی پلیس راهور تهران بزرگ وضعیت ترافیک صبحگاهی معابر پایتخت در اولین روز پس از تعطیلات ۳ روزه را تشریح کرد.

به گزارش ایسنا، سرهنگ علی اصغر شریفی گفت: از صبح امروز و همزمان با پایان تعطیلات شاهد افزایش حجم ترافیک در معابر تهران بودیم. همچنین در برخی از مسیر‌ها نظیر بزرگراه شهید بابایی و ... نیز ترافیک صبحگاهی با فرآیند بازگشت از سفر‌ها همزمان شده بود که همین موضوع نیز سبب افزایش حجم ترافیک صبحگاهی شد.»

وی با بیان اینکه در تعطیلات اخیر ماموران پلیس راهور تهران بزرگ، روز‌های پرکاری را پشت سر گذاشتند، گفت: افزایش بارش‌ها، وضعیت رخ داده در بزرگراه شهید خرازی و بزرگراه شهید اردستانی و ... سبب آماده‌باش کامل ماموران پلیس راهور تهران بزرگ شد. از صبح امروز نیز شاهد شکل‌گیری روند ترافیک صبحگاهی بودیم. این روند از حوالی ساعت ۶ صبح در مسیر‌های شرقی پایتخت به سمت شمال و مرکز و مسیر‌های غربی پایتخت به سمت شمال و مرکز شکل گرفت. از حدود ساعت ۶:۳۰ بار ترافیک از مسیر جنوب به سمت شمال و مرکز آغاز شد و در حال حاضر نیز گرچه از حجم آن کاشته شده، اما شاهد ترافیک پرحجم در برخی از معابر و بزرگراه‌ها هستیم.

رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ درباره وضعیت ترافیکی پایتخت در صبح روز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ماه، گفـت: با رصدی که از طریق مرکز کنترل ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ از وضعیت تردد خودرو‌ها در ساعات ابتدایی امروز انجام شد، شاهد ترافیک پرحجم در مسیر شرق به غرب بزرگراه شهید بابایی تا تقاطع نیروی زمینی، مسیر غرب به شرق آزادراه تهران کرج تا مقطع پل آزادگان، بزرگراه شهید سلیمانی در محدوده بزرگراه شهید صیاد شیرازی، مسیر غرب به بزرگراه آیت‌الله هاشمی رفسنجانی از ستاری تا ولیعصر، بزرگراه شهید زین الدین در محدوده بزرگراه امام علی (ع)، بزرگراه علامه در محدوده شقایق، بزرگراه امام علی (ع) در محدوده خیابان جانبازان و بزرگراه لشگری در محدوده شیشه مینا بودیم.

شریفی ادامه داد: در مسیر غرب به شرق بزرگراه شیخ فضل الله نوری، بزرگراه شهید آبشناسان در محدوده سردار جنگل سنگین، بزرگراه شهید همت در محدوده‌های جنت آباد، بوستان نهج البلاغه و بزرگراه چمران نیز ترافیک سنگین بود. در مسیر غرب به شرق بزرگراه جلال آل احمد در محدوده پل آزمایش تا زیرگذرگیشا، بزرگراه محمد علی جناح بعد از پل شیخ فضل الله نوری و بزرگراه شهید حکیم در حدفاصل بزرگراه‌های شهید ستاری و اشرفی اصفهانی نیز ترافیک نیمه سنگین بود.

وی از ترافیک سنگین در مسیر جنوب به شمال بزرگراه شهید نواب صفوی از انتهای بزرگراه شهید چراغی تا ورودی تونل توحید خبر داد و گفت:‌در بزرگراه آیت‌الله سعیدی در حدفاصل میدان فتح تا میدان آزادی نیز شاهد ترافیک نیمه سنگین صبحگاهی در مسیر جنوب به شمال بودیم.

به گفته رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ در مسیر غرب به شرق خیابان آزادی از تقاطع شهیدان، در خیابان جانبازان از میدان امام رضا (ع)، خیابان ولیعصر در حدفاصل پارک وی تا تجریش و مقاطعی از خیابان خیام نیز ترافیک صبحگاهی پرحجم بود.

شریفی با بیان اینکه آمادگی لازم برای مدیریت ترافیک عصرگاهی وجود دارد، گفت: پیش‌بینی می‌شود که ترافیک عصرگاهی از حدود ساعت ۱۷ آغاز شده و تا حوالی ساعت ۲۰ ادامه داشته باشد، توصیه پلیس در این ساعات پرهیز از تردد غیرضروری با خودروی شخصی و استفاده از ناوگان حمل و نقل عمومی است.

دیگر خبرها

  • اصلاح قانون تاسیس مدارس غیردولتی گرفتن مجوز برای مسئولان را محدود می‌کند
  • ترافیک سنگین در جاده‌های منتهی به تهران حتی یک‌روز پس از تعطیلات
  • ترافیک صبحگاهی تهران پس از تعطیلات ۳ روزه
  • صحبت‌های جالب سرمربی اینتر در واکنش به جذب طارمی
  • محدودیت‌های ترددی در محور پرترافیک اردبیل – آستارا
  • فوران چشمه فصلی سراب کلان بعد از بارش ‌های اخیر + فیلم
  • مرگ ۱۰۹ نفر در تعطیلات اخیر
  • جاری شدن چشمه آب در دل سنگ های سراب دره شهر
  • ستاد پیشگیری و فرماندهی عملیات مدیریت بحران در دهلران تشکیل شد
  • جلوه گری بهار در طبیعت سراب گیان نهاوند + فیلم